Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Contact

Adres en contact

Wesseler-Nering 1E
7544 JA Enschede

Tel. +31 53 4340808

BTW: NL818850346B01
KVK: 08167912
IBAN: NL78RABO0135069599

Onze openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00  - 18.00 uur
Woensdag 09.00  - 18.00 uur
Donderdag 09.00 -  18.00 uur
Vrijdag 09.00 -  20.00 uur
Zaterdag 09.00 -  17.00 uur
Zondag Gesloten

Onze merken:

Batavus, Cortina, Cube, Dutch ID, Gazelle, Gazelle Premium, Koga, Qwic

Onze services:

Fietsverzekering, Fietsreparatie, Fietslease/Betalen in termijnen

Bike Totaal Landewé heeft meerdere vestigingen in Enschede

Bike Totaal Landewé is ook gevestigd elders in Enschede

Fiets kopen in Enschede Zuid? Dan ben je bij Bike Totaal Landewé Zuid aan het juiste adres!

“De kracht van deze fietsenwinkel halen we uit een aantal samenhangende factoren. Namelijk onze grote broer Bike Totaal Landewé, Bike Totaal als organisatie, een strak ingerichte winkel en goed personeel.”

Fietsenwinkel Bike Totaal Landewé Zuid Enschede werd in april 2006 geopend in Winkelcentrum Zuid. We zijn het service filiaal van fietsenwinkel Bike Totaal Landewé aan de Broekheurnerweg, dat al langere tijd bestaat. Als service filiaal hebben wij de functie om voornamelijk reparaties uit te voeren aan allerlei soorten fietsen. Maar vergis je niet: Bike Totaal Landewé Zuid is een volwaardige fietsenwinkel waar veel stadsfietsen, kinderfietsen en E-bikes worden verkocht.

Martijn Beumers is het vaste gezicht van Bike Totaal Landewé Zuid en runt sinds 2007 de fietsenwinkel. Al sinds zijn 15e is hij werkzaam in de fietsenbranche. ‘Met een oppervlakte ven 120m², waarvan maar 90m² echt winkelruimte is, is het passen en meten met fietsen, accessoires en onderdelen. Toch hebben we de winkel zodanig kunnen inrichten dat we kunnen voldoen aan de wensen van de klant. De kracht van deze winkel halen we uit een aantal samenhangende factoren. Namelijk onze grote broer Bike Totaal Landewé, Bike Totaal als organisatie, een strak ingerichte winkel en goed personeel’, aldus Martijn.

Net zoals Bike Totaal Landewé is onze fietsenwinkel gevestigd in Enschede. Samen zorgen we ervoor dat er altijd een fietsenmaker om de hoek zit waar je snel even met je fiets naar toe kunt, mocht er iets mee aan de hand zijn. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor die ene gave transportfiets of comfortabele e-bike. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en hebben een uitgebreide technische kennis, zodat we jou altijd kunnen voorzien van deskundig advies. Tot snel bij Bike Totaal Landewé Zuid!

Heeft je fiets onderhoud of een reparatie nodig?

Wij onderhouden en repareren nagenoeg alle soorten fietsen. In onze winkel hebben we een ruim assortiment onderdelen en accessoires op voorraad.

Afspraak maken werkplaats

Route

Neem contact op met Bike Totaal Landewe in Enschede - Wesseler-Nering

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen